lauantai 14. helmikuuta 2015

PISTAASI-SUKLAAMUFFINSSIT


12pientä tai 6 isoa

2 munaa
2 dl sokeria
2 dl kermaa
2 dl voisulaa
2 tl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
1½ dl tummaa suklaarouhetta
1 dl pistaasipähkinärouhetta


Vatkaa munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi.
Sekoita keskenään vaniljasokeri, leivinjauhe ja jauhot.
Sekoita voisula ja kerma keskenään.
Lisää jaohoseosta ja voisulakermaa vuorotellen muna-sokerivaahtoon.
Lisää rouheet ja sekoita.
Lusikoi taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia 200 asteessa.
 Anna hetki jäähtyä. 
Sulata päälle hieman suklaata ja rouhi pistaasia koristeeksi.

 

2 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköisiä! :) Tytär näytti minulle ohjetta jota pyysi kokeilemaan, olivat myös pistaasimuffinsseja. Pistaaseista tulee niin kaunis väri koristeluun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pistaasit ovat nuoremman tyttömme herkkua ja suklaaseen yhdistettynä olivat kyllä herkullinen combo. :)

      Poista